Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

Navigation

You are here: Home / News / Culture / Boudoir Brownie

Boudoir Brownie

Dis ’n brownie met ’n verskil – ’n laag boudoir-koekies op die browniedeeg.
  • Lewer sowat 8
  • 140 g (250 ml) koekmeel
  • 200 g (250 ml) suiker
  • 40 g (100 ml) kakao
  • 5 ml bakpoeier
  • 1 eier
  • 5 ml sout
  • 125 ml karringmelk
  • 125 ml sonneblomolie
  • 2,5 ml vanieljegeursel
  • 125 ml kookwater
  • 14 vanielje-en-sjokolade-boudoir-koekies

Verhit oond tot 150 °C. Voer ’n bakplaat van 33,5 x 23,5 x 1,5 cm uit met bakpapier. Spuit met kleefwerende kossproei. Plaas al die bestanddele van mengsel 1 in die mengbak van ’n elektriese menger. Meng goed teen medium-spoed. Gooi mengsel in uitgevoerde bakplaat en pak die koekies bo-op die koekdeeg. Bak 25 – 30 minute in verhitte oond. Haal uit en terwyl dit nog warm is, sny in blokke so groot soos jy verkies.

Our Presenters
Mhlangabezi Sithonga
Adrian Louw
André Vaynol
David Lowe
Petrovna Metelerkamp
Nelia Louw
Janet Marshall
Toekie Oberholzer
Anne Krebs
Pieter van Aswegen
Heidi Scrooby
Mik Long
Master Blaq
Daniel Morake
Contact Us

Whale Coast Media

Gateway Centre, Hermanus, 7200

PO Box 79, Kleinmond 7195

T: (028) 312 2314

F: (086) 545-6903

M: admin@whalecoastfm.co.za

Facebook Like Box