Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

Navigation

You are here: Home / News / Culture / Pikante-lemmetjie-en-knoffelmarinade

Pikante-lemmetjie-en-knoffelmarinade

Lewer sowat 350 mL

• 1 groot ui, grofgekap
• 5 groot knoffelhuisies, grofgekap
• 100 ml lemmetjiesap/suurlemoensap
• 4 eetlepels (60 ml) sonneblomolie
• 4 eetlepels (60 ml) Japannese ryswyn of soet sjerrie
• 40 g Italiaanse pietersielie, grofgekap
• 40 g vars koljander, grofgekap
• 1 teelepel (5 ml) seesout
• 1 teelepel (5 ml) varsgemaalde swartpeper

Plaas al die bestanddele in ’n voedselverwerker of versapper en pols tot die kruie en speserye fyngekap is en jy ’n losserige, nat pasta het. Gebruik dadelik of hou in yskas in ’n skoon houer wat jy dig kan toemaak. Dit sal ’n paar dae goed hou, hoewel dit mettertyd die heldergroen kleur kan verloor.

 

 

Our Presenters
Mhlangabezi Sithonga
Adrian Louw
André Vaynol
David Lowe
Petrovna Metelerkamp
Nelia Louw
Janet Marshall
Toekie Oberholzer
Anne Krebs
Pieter van Aswegen
Heidi Scrooby
Mik Long
Master Blaq
Daniel Morake
Contact Us

Whale Coast Media

Gateway Centre, Hermanus, 7200

PO Box 79, Kleinmond 7195

T: (028) 312 2314

F: (086) 545-6903

M: admin@whalecoastfm.co.za

Facebook Like Box