Skip to content. | Skip to navigation

Personal tools

Navigation

You are here: Home / News / Culture / Romerige Biltong Pasta

Romerige Biltong Pasta

Bestanddele
15 ml (1 e) olyfolie
1 ui,fyn gekap
250 g knopiesampioene
sout en vars gemaalde peper
500 ml (2 k) room
200 g nat biltong, gekerf
15 ml (1 e) vars pietersielie, gesnipper
250 g linguini-pasta

Metode
1. Verhit die olie in ’n pan en braai die sampioene en ui ’n paar minute tot gaar en geurig. Geur met sout en peper.

2. Sit die room by en bring tot kookpunt. Verlaag die hitte en laat prut tot die sous effens verdik.

3. Sit die nat biltong en pietersielie by en roer ’n paar minute.

4. Kook die pasta in soutwater tot al dente, dreineer en meng dit by die biltongmengsel.

Our Presenters
Mhlangabezi Sithonga
Adrian Louw
André Vaynol
David Lowe
Petrovna Metelerkamp
Nelia Louw
Janet Marshall
Toekie Oberholzer
Anne Krebs
Pieter van Aswegen
Heidi Scrooby
Mik Long
Master Blaq
Daniel Morake
Contact Us

Whale Coast Media

Gateway Centre, Hermanus, 7200

PO Box 79, Kleinmond 7195

T: (028) 312 2314

F: (086) 545-6903

M: admin@whalecoastfm.co.za

Facebook Like Box